Jako husa do flašky : 88 zvědavých fejetonů - Křesťan, Rudolf, 1943- (Andrej Šťastný, 2016)
Právě zvědavost a údiv pokládá autor celoživotně za předstupeň k poznání. Toto přesvědčení je patrné z fejetonů, jejichž psaní se věnuje s potěšením přes půl století