O vlkovi, který vypadl z knížky - Robberecht, Thierry, 1960- (Paseka, 2017)
Bum! Z obrázkové knížky v přeplněné dětské knihovničce vypadne vlk. Je celý popletený a moc se bojí. Jak se zase dostane zpátky? Skáče z jedné pohádky do druhé, potkává v nich ovečky, princezny a dokonce i dinosaury. A mezitím kdesi hořce pláče holčička s červeným čepečkem, protože vlk z její pohádky se někde ztratil. Jak tenhle zmatek dopadne, to vám tady neprozradíme