Usagi Yojimbo. - Sakai, Stan, 1953- (Světové komiksy česky, 2016)
Usagi Yojimbo... proti útočníkům z vesmíru? Králičí ronin už narazil na mnohá podivná stvoření, ale tentokrát ho čeká přímo válka světů – invaze chapadlovitých bestií z jiné planety. K jejich poražení nestačí jen odvaha, chce to i zcela nové zbraně! Stan Sakai vždycky miloval klasickou Válku světů a neodolal touze včlenit ji do svého vesmíru. Jak by tedy dopadl souboj vyspělé vesmírné civilizace proti samurajům? Přečtěte si sami v epickém příběhu, který vyšel mimo běžnou sérii, takže je v něm možné opravdu všechno a vůbec nikdo si není jistý životem!