222 tipů a triků pro drony - Karas, Jakub, 1981- (Computer Press, 2017)
Přední český odborník na drony připravil soubor těch nejlepších rad, návodů a informací, které využijete při všech možných činnostech týkajících se provozování dronu. Seznámíte se s možnými legislativními překážkami, zjistíte, jaký typ zařízení bude nejlépe odpovídat vašim potřebám, naučíte se dron správně připravit na let a pořídit z něj perfektní záznam.