Boží oko - Eisler, Barry (Plus, 2017)
Bezbřehý dohled je jediný způsob, jak zajistit bezpečnost. Právě proto vznikl tajný projekt, který zaznamenává každý telefonní hovor, e-mail a vše, co souvisí s činností na internetu. Evelyn Gallagherová se stará o kamerové sítě a aplikaci na rozpoznávání tváří. Jenže pak odhalí program, který si spojí se záhadnými úmrtími novinářů..