Tisíc východů slunce - Zelená, Sabina, 1988- (Fragment, 2017)
Pavla ztratila během jediného okamžiku manžela i otce – dva lidi, které nejvíc milovala. Navíc v době, kdy prožívá své první těhotenství. Potřeba sdílet svůj smutek s někým blízkým ji zavede k její babičce, ke které se rozhodne přestěhovat. Poznává nové lidi, mezi nimi Zbyška, který se také vypořádá s nepřízní osudu. Najdou tito dva lidé v cestu k sobě?