Moucha - Dán, Dominik, 1955- (Slovart, 2017)
Další z řady detektivek velmi úspěšného a oblíbeného slovenského spisovatele Dominika Dána nás zavádí na Slovensko rok po sametové revoluci. Nejen slovenští kriminalisté se v té době musí potýkat s nárůstem zločinů, brutality i vražd. Jedním z případů je i vražda mladého děvčete, jejíž tělo našli policisté už ve stádiu značného rozkladu. Zdá se, že neexistují žádné důkazy