Panenka - Overton, Hollie (Ikar, 2017)
Myslela si, že útěkem to všechno skončí. Tím to ale teprve začíná...Lily poprvé za osm let neslyší cvaknutí zámku a hned ji to napadne: Taková šance už se nemusí opakovat! Po osmi letech se jí povede i s dcerou uprchnout ze spárů jejího učitele ze střední školy, který ji unesl, bil, znásilňoval a dokonce ji přivedl do jiného stavu. Když se však konečně dostane na svobodu, zjišťuje Lily, jak moc se za tu dobu svět změnil – otec mezitím zemřel, sestra, která si nikdy nepřestala zmizení svého dvojčete vyčítat, chodí s bývalým přítelem Lily, a jak se ukazuje, její věznitel si celá léta budoval dokonalé alibi