Pošetilý sen - Roberts, Nora, 1950- (Harper Collins, 2017)
Poslední sezonaNezáleží na tom, jak je David atraktivní a charismatický - Megan si prostě nemůže dovolit, aby se do něj zamilovala! Ví totiž, že mu nejde o ni, ale jen o zábavní park, který zdědila po dědečkovi a kterého se nehodlá jen tak vzdát. David však vždy dostane to, co si usmyslí a tak Megan brzy zjistí, že dalším bodem na seznamu Davidových přání je právě ona!Sladké zákuskyKdyž vyhlášená cukrářka Summer dostane nabídku, aby obohatila prestižní kuchyni v Blakeově hotelu ve Filadelfii, váhá, zda ji přijmout či ne. Jenže vidina stálého místa je pro Summer, zvyklou cestovat po celém světě, velmi lákavá, zvlášť, když ji Blake přitahuje!