Se záští - Cook, Eileen (Knihy Omega, 2017)
Mrazivý psychologický thriller o dospívající dívce, která si nemůže vzpomenout na posledních šest týdnů svého života. Osmnáctiletá Jill Charron vyráží na výlet do Itálie. Má to být dobrodružství na celý život. Ale dochází k nehodě. Jill se probouzí v nemocnici, nohu v sádře, stehy v obličeji, a místo paměti z posledních 6 týdnů jen jedno velké nic. Jill zjistí, že se připletla do nehody se smrtelnými následky. Zdá se, že nehoda nebyla nehoda. Jill se snaží dát dohromady události posledních šesti týdnů, než její dosud pohodlný a bezproblémový život zmizí v nenávratnu