V síti - Langer, Ivan, 1967- (Empress, 2016)
Kniha je promyšlenou mozaikou postřehů a provokativních šlehů, jimiž bývalý ministr vnitra a někdejší místopředseda ODS komentuje veřejné dění. Originální sbírka facebookových statusů a hlášek se věnuje domácí politice, předbrexitovému vření v EU či postojům státníků k migrační krizi. Kritickými poznámkami Ivan Langer častuje i některá tuzemská média a jejich vlastníky. Text je proložen řadou odkazů na novinové články a zpravodajské spoty, které knihu oživujícím způsobem usazují do časového a věcného kontextu. Svého druhu překvapením je autorovo veřejné přiznání k výtvarným sklonům - publikaci vybavil vlastními kresbami