USA : nejlepší místa, autentické zážitky - Zimmerman, Karla (Lonely Planet, 2016)
Rozlehlá země stvořená pro výlety autem pod vysokou oblohou, kde miliony kilometrů dálnic vedou pouštěmi, prériemi, horskými oblastmi i vlnícími se lány obilí