Běsnící spravedlnost - Smith, Wilbur A., 1933- (Klokan (Alpress), 1997)
Skupina teroristů unese při cestě do Londýna letadlo s mnoha exponovanými osobnostmi a světu hrozí orientální despotismus. Napínavý román pak dějově vrcholí na poušti biblického kraje v Galilei. Thriller se dočkal i filmové adaptace