Nejlepší světové čtení - Cook, Robin, 1940-; Clark, Mary Higgins, 1929-; Francis, Dick, 1920-2010; Spencer, LaVyrle, 1943- (Nejlepší světové čtení, 1999)
Svazek obsahuje zkrácené verze čtyř úspěšných románů světových autorů různých žánrů. Jednotlivé tituly jsou doplněny stručnými medailony autorů