Bill a Ben : kluci z květináče - Křivánková, Anna, 1982- (Ottík dětem, 2008)
Chcete prožít další příběhy s kluky z květináče? Vydejte se do zahrady plné záhad, překvapení a dobrodružství. Bojují se strašidlem z odpadků, pátrají po zloději brýlí, musí si poradit se zrádnou lepicí páskou... V zahradě, kde žijí, jim nic neunikne.