Děravé sítě - Cimický, Jan, 1948- (Baronet, 2012)
Jaroslav Mahulena je internista a typický "single". Nedávno opustil funkci primáře oddělení a zůstal zde pracovat jako řadový sekundář. O víkendu na chalupě zabloudí venku, zvrtne si nohu a zdá se, že zmrzne