Elita zabijáků : zasvěcený pohled na nejutajenější americký tým speciálních operací - Smith, Michael, 1952 květen 1.- (Naše vojsko, 2008)
Americký novinář odhaluje pětadvacetiletou historii jedné z nejutajenějších jednotek speciálních operací americké armády. Jednotka "The Activity" spolupracovala s britskou jednotkou SAS (Special Air Service) a s americkou výzvědnou službou CIA při osvobozování amerických rukojmí a při bojích proti terorismu v Iránu, Iráku, Somálsku, Libanonu i Afghánistánu. - Publikace je provázena poznámkami a doplněna výkladovým slovníčkem zkratek, přehledem literatury, souhrnným rejstříkem a fotografiemi v barevné příloze.