Chlad : druhá část série Bez dechu - Banks, Maya (Baronet, 2013)
Jace s Ashem se vždy o vše dělili - i o ženy. Když se seznámí s Bethany, Jace začíná cítit něco, co nikdy předtím nepoznal: žárlivost a silnou touhu, která ho naprosto ovládá - a vzrušuje více, než je schopen zvládnout.O Bethany se dělit nechce - s nikým. Je odhodlaný být jediným mužem jejího života, což ohrožuje jeho dlouholeté přátelství s Ashem. Bethany bude jen a pouze jeho. I kdyby se měl obrátit zády ke svému nejlepšímu příteli.