Kouzelná Beruška a Černý kocour. - Hošková, Kateřina (CPress, 2017)
Marinette vypadá jako obyčejná středoškolačka, ale skutečnost je úplně jiná. Marinette žije dva životy: když zrovna nesní o své tajné lásce Adrienovi, je superhrdinkou jménem Beruška. A přitom netuší, že i Adrien má své druhé tajné já jménem Černý kocour. Totálně nezávislá Beruška a velmi sebevědomý Černý kocour se při svých misích potkávají, aniž by znali pravou totožnost toho druhého