Obejmi noc - Chance, Karen (Baronet, 2013)
Cassandra Palmerová, která byla nedávno jmenována hlavní světovou jasnovidkou, má pořád velký problém. Dokud jsou k sobě Cassie a jistý mistr upír - neuvěřitelně sexy Mircea -vázáni magií, její život nikdy nebude patřit jenom jí...