Pád - Banks, Maya (Baronet, 2013)
Pád je prvním dílem erotické trilogie ze světa plného luxusu, elegance, vzrušení i vášně. Mia Crestwellová vtančila do Gabeova života jako neskutečně vzrušující sen. Krásná, vzrušující, oblečená v šatech, které víc odhalovaly, než skrývaly. Hned, jak ji uviděl, začal toužit po tom, aby ji měl úplně někde jinde. A hned poté začal pracovat na tom, aby ji tam dostal.