Pasti ze záhrobí - Harris, Charlaine, 1951- (Baronet, 2012)
Harper Connellyová je dívka nadaná zvláštní schopností odhalovat místa, kde spočívají těla mrtvých osob, a určovat, jakým způsobem zemřeli. Neumí však určit, kdo zavinil jejich smrt. Na starém hřbitově v Memphisu vycítí tělo, které leží v nesprávném hrobě. Postupně vyjde najevo, že jde o ostatky oběti únosu – dvanáctileté pohřešované dívky Tabithy Morgensternové, kterou se Harper neúspěšně snažila najít už o dva roky dříve v Nashvillu ...