Schirmerova legie smrti : z historie pluku SS Wotan - Kessler, Leo, 1926-2007 (Military, 2014)
Deset let obávaný prapor plukovníka Schirmera bojoval v zapařených džunglích Indočíny. Nyní se přesunul do Alžírska.