Tajemství ze záhrobí - Harris, Charlaine, 1951- (Baronet, 2013)
Harper Connellyová jezdí po celých Spojených státech se svým nevlastním bratrem a zároveň manažerem Tolliverem a využívá svou nevšední schopnost, která se u ní projevila po zásahu bleskem - odhaluje místa posledního odpočinku pohřešovaných osob. Tentokrát však oba mladí lidé práci nakrátko přeruší, aby spolu mohli v Texasu navštívit své dvě nejmladší sestřičky, které vyrůstají u tety a strýce. Jejich cesta je však poznamenaná přízraky minulosti a vzpomínkami na děsivé dětství. Zjišťují, že Tolliverův otec se po propuštění z vězení snaží spojit s ostatními členy rodiny, a podezírají ho, že jeho úsilí může mít temnější pozadí, než se zdá. Navíc oba čelí útokům neznámého střelce, které mohou, ale také nemusí souviset s posledním případem, na němž Harper pracovala - se záhadným úmrtím rančera Richarda Joyce a jeho pečovatelky Mariah, jež zaplatila životem utajovaný porod neplánovaného dítěte.