Temné touhy : pátý díl románového cyklu V říši Lorů - Cole, Kresley (Baronet, 2013)
Běsný démon Cade chce odčinit zlo, které ho již léta pronásleduje prakticky na každém kroku. Před ničím se nezastaví. Nakonec skutečně nachází klíč k rozřešení tajuplné hádanky: Holly Ashwinovou. Najednou však zjišťuje, že žena, kterou chtěl pouze využít pro svůj prospěch, ho pronásleduje stejně neodbytně jako jeho minulost. Holly byla vychovávaná jako člověk, takže dlouho netušila, že se řada děsivých příběhů a historek zakládá na pravdě. Život se jí změní ve chvíli, kdy se setká s brutálním démonem, který ji z nevysvětlitelného důvodu střeží jako oko v hlavě. Holly ani neví, jak se to stalo, a ocitá se ve smyslném světě mýtů i neobyčejné moci a po jejím boku stojí odhodlaný ochránce Ochránce, jehož přítomnost je jí čím dál milejší.