Žár : třetí část série Bez dechu - Banks, Maya (Baronet, 2013)
Ash McIntyre má při sexu ve zvyku pustit uzdu své divoké stránce - extrémní a nesmlouvavé. Vyžaduje kontrolu. A dává přednost ženám, které preferují totéž. Ženám, které sdílel se svým nejlepším přítelem Jacem.Jace je ale nyní zadaný a o svou ženu se dělit nechce. Dokonce i Gabe je šťastný ve vztahu s ženou, který mu dává vše, po čem touží. Ash je tak jediný, jehož touhy zůstávají neuspokojeny. Pak ale pozná Josii, která se zdá imunní vůči jeho kouzlu i jeho bohatství. To v něm probudí zájem, je rozhodnutý, že Josii nenechá odejít. Nikdy by ho ani nenapadlo, že jediná žena, která mu kdy řekne ne, bude zároveň tou, která v něm vzedme takovou touhu.