Balada z hadrů : divadlo o prokletém básníkovi v patnácti obrazech - Voskovec, Jiří, 1905-1981 (Edice D ;, 2014)
Nové vydání hry z repertoáru Osvobozeného divadla Voskovce a Wericha, jejímž hlavním hrdinou je proslulý francouzský básník 15. století Francois Villon