Lolita - Nabokov, Vladimir Vladimirovič, 1899-1977 (Paseka, 2013)
Nejslavnější román Vladimira Nabokova. Bolestná, šokující i dojemná zpověď čtyřicátníka Humberta o bezmezné erotické posedlosti kouzlem dvanáctileté Lolity a jejích tragických důsledcích.