Malý princ - Saint-Exupéry, Antoine de, 1900-1944 (Knihy Omega (Dobrovský), 2014)
Alegorická pohádka pro děti i pro dospělé, kteří přemýšlí o ztraceném mládí a hledají životní moudrost, patří mezi nejvýznamnější díla svého druhu.