Podvedená - Link, Charlotte, 1963- (Ikar, 2017)
Scenárista Jonas Crane doufá, že v osamělém domě v yorkshirských slatinách unikne hrozícímu syndromu vyhoření. Doprovází ho manželka a jejich malý syn. Trojice však netuší, že ve stejnou dobu hledá jistý nebezpečný kriminálník na útěku před policií bezpečnou skrýš: Denis Shove je v podezření, že brutálně zavraždil policistu Richarda Linvilla. Kate Linvillová, dcera oběti a vyšetřovatelka ze Scotland Yardu, ztratila v otci jedinou osobu v životě, k níž měla citový vztah. Na vlastní pěst se pokouší zločin objasnit. Přitom zjišťuje, že její milovaný otec nebyl tím mužem, za kterého ho považovala. Přichází dramatické pravdě na stopu - a netuší, že rodině Cranových již začal závod s časem