Přineste mi hlavu poslíčka Willyho! : kniha Dilbertových příběhů - Adams, Scott, 1957- (Světové komiksy česky, 2010)
Pro ty, kteří celou tu dobu žili ve sklenici od majonézy: Dilbert je druh smolařského inženýra, který lze nejlépe pozorovat v kancelářských krychlích. Jeho jediný přítel, obrýlený pes Dogbert, má v plánu ovládnout planetu a z lidí udělat své otroky. ..