Sbohem, armádo! - Hemingway, Ernest, 1899-1961 (Odeon, 2015)
Slavný protiválečný román, ve kterém se prolínají hrůzy první světové války s tragickým příběhem lásky mladého Američana - dobrovolníka v italské armádě - a anglické ošetřovatelky, nese výrazné autobiografické rysy