Superpotraviny do všech jídel : rychle, zdravě a lahodně 10 superpotravin pro zdraví vaší rodiny - Pfeiffer, Kelly (Metafora, 2016)
Většina z nás dokáže alespoň některé ze superpotravin vyjmenovat a vědí, že by je měli jíst. Málokdo už však ví, jak je používat a jednoduše zařadit do svého stravování. Kniha představuje deset nejlepších superpotravin a snadnou cestou radí, jak s nimi chutně a zdravě vařit, a udělat z nich součást každodenního jídelníčku