Na život a na smrt. Román o Anně Boleynové - Byrd, Sandra (Knižní klub, 2014)
Co byste obětovali pro své nejlepší přátele? Byli byste pro ně ochotni zemřít? Bestsellerová autorka obrátila svou pozornost k historickým románům a zaměřila se na období tudorovské Anglie. Příběh Anny Boleynové pojala zcela nově, totiž z pohledu Anniny dvorní dámy a nejbližší přítelkyně Meg. Román Na život a na smrt zachycuje blyštivý dvorský život, velikou lásku a zoufalý pád opuštěné královny i její souputnice - zapomenuté, a přesto předurčené k tomu, aby v našich srdcích zůstala navždy živá.