Šprýmovné komiksy : obrázkové seriály z let 1922-1946 - Lada, Josef, 1887-1957 (Plus, 2016)
Aktuální publikace zahrnuje všechny Ladovy delší autorské seriály, jež publikoval v novinách a časopisech od dvacátých do čtyřicátých let. Více než polovina ze zařazených prací se přitom kompletního souborného vydání dočkala vůbec poprvé a všechny seriály jsou provázeny autorovými původními texty