Už měkoně vyvádějí - Urbánková, Dagmar, 1972- (Mi.Mo, 2016)
Fantastická sbírka omylů, nepochopení, zádrhelů, nejasností, přeslechnutí a představ z dětství, jak je sesbírala, sepsala a kresbou doprovodila Dagmar Urbánková