Doktor Racek : cesta kolem světa za 31 písmen - Rezková, Milada, 1979- (Raketa v produkci nakladatelství Labyrint, 2016)
Doktor Racek sedá do rakety a vydává se na cestu kolem zeměkoule. Navštěvuje různé kouty světa a děti se při tom učí písmena. Kniha jako gejzír nápadů vedle hravé formy obsahuje i vzdělávací prvky. Básničky, komiksy, koláže, krátké pohádky, hry, otázky a úkoly. Pro všechny děti a jejich skvělé rodiče. Nikdo se nebude ani vteřinu nudit!