Poppy Borůvková, narozená v pondělí - Brown, Jennie K. (Fragment, 2017)
Představte si, že váš učitel umí číst myšlenky jen proto, že se narodil ve čtvrtek. Šílené, že? Ve městě Nova to je ale úplně normální! Poppy Borůvková by měla umět přemisťovat předměty z místa na místo jen silou vůle, narodila se totiž v pondělí. Moc jí to ale nejde. Proto má odjet na letní školu, aby se zdokonalila. Bohužel tam míří i její úhlavní nepřítel, dokonalá Elli Prestonová. Proč se jen nenarodila v pátek? To by dokázala lehce zmizet