Říše bouří - Maas, Sarah J., 1986- (CooBoo, 2017)
Pokud si Aelin chce udržet korunu a ochránit své království, musí se spojit s lidmi, kteří až do teď byli nepřáteli a musí bojovat proti zlu, které se chystá pohltit celý svět. Zkáza se na ni řítí ze všech stran a jediná zoufalá možnost, jak přežít, je obětovat to, co miluje nejvíce na světě. Nakladatelská anotace.