Usagi Yojimbo. - Sakai, Stan, 1953- (Crew, 2012)
Speciální Usagi Yojimbo v speciálním provedení! Tento samostatný díl je výjímečně nakreslený celý v barvě. Yokai jsou příšery, démoni a duchové z Japonských mýtů. Jsou jich spousty – od lišek, které dokážou měnit svou podobu, přes démonické kočky, oživlé předměty až po ďábelské skřety. Usagi bude muset bojovat se všemi.