Advokátova dcera - Franze, Anthony J. (Knižní klub, 2017)
Odhalovat tajemství patří k jejich práci. Veřejnost je pokládá za bezúhonné. Jejich hlavním zájmem by měla být spravedlnost. Co když to ale není tak úplně pravda? Sean Serrat se vypracoval na úspěšného washingtonského advokáta. Vzorného manžela a otce tří dětí dokonce navrhli do Nejvyššího soudu. Ale vzápětí se ztratila Seanova dcera Abby, talentovaná studentka práv. A brzy nato našli její tělo v knihovně Nejvyššího soudu. Zprvu se zdá, že zločin spáchal Abbyin přítel Malik, avšak Sean má jiné podezření. Podezření, kvůli kterému se bude muset přiznat k dávnému tragickému pochybení. Jenže někdo jiný se naopak snaží svá pochybení pohřbít navždy. I se všemi, kdo by je chtěli vynést na světlo