Cesty za vínem po Evropě (Svojtka & Co, 2017)
Kniha je průvodcem po 36 trasách nejznámnějšími vinařskými oblastmi, jako jsou Alto Douro nebo Bordeaux, až po ty méně známé, které však lákají návštěvníky srovnatelným šarmem, krásou a skvělým vínem. Cestovatelská encyklopedie je doplněna o tipy na největší turistické zajímavosti, naleznete zde informace o historických místech, vinařích a vinných sklepích, které stojí za to navštívit, stejně jako informace o vinařských oblastech a odrůdách vinné révy té které země. Mapky jednotlivých tras včetně turistických značek a nádherné barevné fotografie dělají z této knihy ideální kombinaci obrazové publikace a průvodce.