Čekání na smrt - Jackson, Lisa, 1952- (Domino, 2017)
Další z řady krimithrillerů s vyšetřovatelkou Pescoliovou v hlavní roli. Tentokrát bojuje s vlastními rodinnými nesnázemi, ale také se sériovým vrahem, skrývajícím se uprostřed drsné přírody.