Jíme zdravě s Fitrecepty - Hlubučková, Barbora (Verdon Capite s.r.o., 2017)
Historicky první tištěná kuchařka, kterou jsme se rozhodli vydat pro naše fanoušky. Najdete v ní 120 originálních receptů, které jsme sami vymysleli, uvařili a také nafotili. Recepty v kuchařce jsou řazené do kategorií podle druhu jídla. Snídaně, polévky, pomazánky a tak dále. U každého najdete kromě jednoduchého postupu také nutriční hodnoty a tipy, čím jídlo ozvláštnit