Kodex Camelot - Christer, Sam, 1957- (Knižní klub, 2014)
Třetí kniha série Mitzi Fallonová. Na druhé straně Atlantiku právě umírá americký starožitník na podlaze svého obchodu. Zavražděnému někdo odcizil keltskou relikvii nesmírné ceny, případ proto dostává na starost zvláštní oddělení FBI, kam před nedávnem nastoupila Mitzi Fallonová. Ta má za sebou už nejedno odhalení mysteriózních záhad, avšak tento případ ji dovede až k muži kdysi označenému za pouhý mýtus: králi Artušovi.