Pomsta - Brown, Sandra, 1948- (Světový bestseller (Ikar), 2017)
Crawford Hunt chce získat nazpět svoji malou dceru. Po smrti manželky žil rozháraně a vyčítal si, že zavinil smrt své ženy, ale teď už nepracuje jako policista v terénu a požádal o svěření Georgie do péče. A právě ve chvíli, kdy se v soudní síni projednává jeho případ, vtrhne dovnitř maskovaný střelec a spustí palbu. Tento klíčový okamžik rozehraje drama pomsty, nenávisti, důmyslných pletich a vydírání, ale i strhující vášně a dobrodružství, kdy vyplouvají na povrch dávné události