Služebník smrti - Christer, Sam, 1957- (Knižní klub, 2017)
Sloužil doktoru Moriartymu. Za to ho teď čeká oprátka. Sherlock Holmes mu nabízí pomoc. On je však odhodlán uniknout popravě, aniž by musel někoho zradit. A rozhodně se chce pomstít, protože někdo na něj uchystal léčku a vzal mu to jediné, co na světě miloval. Strhující kriminální příběh z viktoriánské Anglie o nejzručnějším nájemném vrahovi, nejobávanější zločinecké organizaci a nejchytřejším detektivovi z pera autora thrillerů Odkaz Stonehenge, Tajemství Turínského plátna a Kodex Camelot