Zaříkávačka rakoviny : příběh ženy, která se nemoci postavila čelem - Sabbage, Sophie (Ikar, 2017)
V roce 2014 byla u autorky diagnostikována rakovina ve vyšším stadiu, prakticky již nevyléčitelná, která se rozšířila z plic do dalších orgánů. To znamenalo proměnu jejího životního stylu, o který se teď i prostřednictvím své knihy a skrze svůj web dělí s dalšími pacienty a zájemci