Kyvadlo - Hamdy, Adam, 1974- (XYZ, 2017)
Probudí se. Zmatený. Dezorientovaný. Kolem krku má uvázanou oprátku. Jediné, na co se může soustředit, je muž v masce, který utahuje lano. John Wallace nemá tušení, proč se stal cílem. Nemá ponětí, kdo je jeho vrah. Jediné co ví, že konec je nevyhnutelný. Pak se kyvadlo osudu zhoupne v jeho prospěch. Má jednu šanci uniknout, najít pravdu a zastavit to zlo. Ale zabiják je mu stále v patách a všechno se může změnit s jedním zhoupnutím smrtícího kyvadla