Nová příšerka z kumbálu - Skye, Obert (MOBA, 2017)
Dvanáctiletý Rob se navzdory snaze rodičů odmítá stát vášnivým čtenářem a knihy, které od nich dostane, pravidelně končí v kumbálu. Právě tam totiž Rob odklízí veškerý nepořádek. Když se ale jednoho dne z kumbálu vynoří vtipná malá postavička, která jako by vypadla z těch nenáviděných knih, začne Robův život nabírat nečekané obrátky. S Wonkensteinem ho čekají mnohem bláznivější dobrodružství, než by se na první pohled mohlo zdát